Spelkamrat
Spelkamrat

Dina Försäkringar Skåne

Jörgen
Jörgen Nilsson
Företagsrådgivare
Mobil 0702-892764

Om vårt företag

Vi är 12 försäkringsbolag med kontor på cirka 43 platser över hela landet och vi samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vårt samarbete garanterar vår produkt- och kompetensutveckling och ger oss en finansiell stabilitet.

Dina Försäkringar är idag landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar. Tillsammans försäkrar vi över 144 000 hushåll, 38 000 lantbruk och 34 000 företag. Premievolymen uppgår till 2,3 miljarder kronor. Vi har idag de flesta typer av sakförsäkringar och vi utvecklar vårt sortiment hela tiden. Vårt fokus ligger på försäkringslösningar för privatkunder, lantbrukare och små till medelstora företag.

Våra kunder är nöjda med oss, det visar Svenskt Kvalitetsindex undersökningar år efter år. Vi brukar få uppskattning för bra försäkringar, bra priser och att vi är närmare än någon annan. Vi som försäkrar ditt hem, din bil, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag gör ett bättre jobb när vi finns nära dig. Det är vår övertygelse.