Diamantkamrat
Diamantkamrat

Bilcentrum AB/EPP

Vibeke
Vibeke Gustafsson

Om vårt företag

Bilcentrumgruppen - En stolt sponsor till IFK Kristianstad!

Bilanläggningarna finns i Kristianstad, Hässleholm och Sölvesborg. Märkena vi säljer är Volkswagen Personbilar, Audi, Skoda, Seat, Volkswagen Transportbilar och begagnade bilar. Vårt program av personbilar och transportbilar är branschens bredaste, från en av världens största och starkaste biltillverkarkoncern, Volkswagen AG. Vi har helt enkelt en bil för alla, privatperson som företagare.

2015 fyller Bilcentrum 56 år vilket i sig är ett tecken på seriositet och långsiktiga relationer. Vi strävar varje dag efter att vara "företaget med personlig service," vilket alla våra 95 medarbetare arbetar hårt för att Du som kund skall uppleva. Vår kundnöjdhet mäts ständigt genom undersökningar som våra varumärken utför centralt.

2014 sålde vi drygt 3300 nya och begagnade bilar med en omsättning på nästan 600 mkr och en för branschen god lönsamhet vilket gör oss till ett tryggt långsiktigt val för våra kunder.

Vårt mål är att ha "utomordentligt nöjda kunder" och i vår strävan att alltid förbättra oss, är dina synpunkter viktiga för oss!!!

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN IN TILL OSS PÅ BILCENTRUM!